keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ankeiden ajatusten keskelle 11 kysymystä vastauksineen

Puhti poissa, ahdistaa. Lakkaan kynnet kerran, pari viikossa, mutten jaksa niitä pahemmin koristella. Epätoivoa herättää epätietoisuus siitä, mitä teen syksyllä vai teenkö mitään. Luokanopettajan paikkoja on todella vähän auki, hakijoita on pienilläkin paikkakunnilla jumalattoman paljon, enkä minä erotu sieltä pienellä työkokemuksellani mitenkään. 

Päivääni piristi ihana Nonnu, joka haastoi minut vastaamaan 11 kysymykseen. Täältä siis pesee ja huuhtelee! 

1.Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voi elää? Vain yksi tuote!
 
Vaikea, niin vaikea kysymys. Jalkapöytiäni peittää psori, joten minun pitäisi vastata tähän varmaan jonkin ultrahypersupermagic-voiteen nimellä. Koska sellaista en ole, vapautan itseni pinnallisen maineesta. 
 
Vastaan tähän Mary Kayn Microdermabrasion -setti, eli mikrohiontasetti. Se vaan on ihoni kuntoon ehkä eniten vaikuttanut ja vaikuttava tuote, jonka käyttö näkyy kasvoista heti, mutta joka auttaa jumalattoman paljon pidemmässä käytössä. Arvioin tätä settiä myöhemmin, joten en jaarittele siitä sen enempää, mutta sen sanon, että tästä en ikinä, en milloinkaan tahdo luopua.  
 
2.Elämäsi pahin moka?
 
Tällä hetkellä mun tekisi mieli sanoa, että se, etten opiskellut minkään opetettavan aineen pätevyyttä, mutta kai mä tästä yli pääsen. 
 
En tiedä, osaanko nimetä sellaista, sillä en ole tehnyt mitään sen kaltaista, joka vaikuttaisi elämässäni pitkäaikaisesti, ja jota en voisi korjata. 
 
Eniten mua harmittaa se, että olen antanut itseni lihoa. Paikannan tämän noususuhdanteen ysiluokan jälkeiseen kesään ja siitä lukion syksyyn. Mua harmittaa, inhottaa ja kaduttaa, että annoin lähteä lapasesta. Tuonhan voi toki korjata, mutta hiukan heikoilla on ollut. Sitä minä kadun, sillä vaikka asian ei tarvitsisi olla näin, ei sen myöskään olisi tarvinnut koskaan tulla tähän pisteeseen. 
 
3.Kenet haluaisit tavata ja miksi? (voi olla julkkis tai tavis, ei väliä)
 
Kelpaako mikä vaan? Tahtoisin tavata isäni isän, joka kuoli vuotta ennen syntymääni. Äitini on aina sanonut, että jos pappa eläisi, olisimme voittamaton kaksikko. 
 
Jos mikä vaan ei käy, niin haluaisin tavata Aku Hirviniemen alttarilla. Poliisikin käy.
 
4.Mitä musiikkia inhoat?
 
Metallimusiikki ja rähinärokki ei kolahda, ei myöskään tekotaiteellinen vingunta. Itse asiassa en lämpene myöskään r'n'b -musiikille, enkä oikeastaan millekään uudelle diskojumputukselle - paitsi jumpalla ja nousukkaassa. 

Inhokkilistalla ovat ainakin Jippu, Lauri Tähkä ja Mariah Carey. 
 
5.Mitä musiikkia rakastat?
 
Kahdeksankymmentäluku, kahdeksankymmentäluku, kahdeksankymmentäluku! Ja paljon muuta. 
 
Määrittely on hankalaa tässäkin, joten nimeän mieluummin artisteja: Bon Jovi, Gary Moore, Survivor, Toto, Phil Collins, Sting, PMMP, Juha Tapio, Roxette, Tehosekoitin, Rick Springfield, Madonna, Juice Leskinen, Leevi and the Leavings, Popeda ja vaiks mitä muuta!

6.Paras lukemasi kirja tai kirjasarja?
 
Luen tosi paljon, joten yhden suosikin nostaminen on mahdotonta. Rakastan chick-litiä ja dekkareita! Harrastan myös koskettavampaa osastoa, Dave Pelzerin Pimeän poika saa vieläkin itkun kurkkuun, samaten Poikani Kevin. 
 
Jos nyt kuitenkin valitsen sellaisen kirjan, johon aina palaan, ja jonka ajatuksia pidän hyvinä ja jonka toivon tarttuvan yhä enemmän minuun, valitsen Rhonda Byrnen Salaisuuden. Se on jenkkimeiningillä kirjoitettu, mutta ajatus on erinomainen. 
 
 
7.Mitä et tekisi mistään hinnasta? 
 
Tappaisi eläintä hyönteisiä lukuunottamatta. 
 
8.Kauneinta mitä sinulle on koskaan sanottu?
 
Varmaankin se rakkaudentunnustus. 
 
9.Lempparikarkkisi?
 
Onni täällä vaihtelee, mutta värilliset turkinpippurit ja aidot ufot ovat parhaita. 
 
10.Onko sinulle tapahtunut joskus jotain paranormaalia?
 
Ei, eikä toivottavasti tapahdukaan. 
  
11.Mihin uskot?
Uskon kyllä kristittyjen Jumalaan, mutta en ole missään nimessä fundamentalisti. Minulle Jumala on pikemminkin liberaali itse rakkaus kuin fundamentalistinen pelottava konservatiivi julmuri. Toisaalta tunnistan itsessäni toisinaan agnostikon piirteitä. Voisin keskustella tästä aiheesta hirvittävän kauan, mutta en ehkä jaksa. Olen ollut seurakuntanuori, mutta muuttunut vuosien varrella täysin. Elämä on niin kovin erilaista kuin miltä se silloin näytti, enkä minä usko, että Jumala voisi olla hyvä vain fundamentalistikristitylle.
 
Uskon myös vetovoiman lakiin. 
 
 
Vastailen hirvittävän mielelläni aina kaikkiin kyselyihin, joten tämä oli ihan tervetullut piristys tähän ankeaan päivään. 

Täten haastan kaikki lukijani! :) Jos oma blogisi pursuilee näitä jo tai et omista blogia, vastaahan kommenttilootaan. Olisi hauska nähdä, mitä vastaatte. :)

1. Millaista ruokavaliota noudatat ja miksi? 
2. Oletko taikauskoinen? 
3. Äänestätkö henkilöä vai puoluetta? 
4. Mikä koulumuisto on jäänyt mieleesi? 
5. Jos sinun pitäisi ja saisit vapaasti valita, minkä alan lääkäri olisit?
6. Kerro esimerkki huonosta asiakaspalvelusta, jota olet saanut.
7. Jos saisit tutkia jotakin asiaa, mitä tutkisit?
8. Jos joutuisit putkaan, mikä olisi sille todennäköisin syy? 
9. Mitä syöt Hesburgerissa?
10. Jos perustaisit yrityksen, minkä alan yrityksen perustaisit?
11. Jos saisit tilata kustantamolta itsellesi minkälaisen kirjan tahansa siten, että jos sellaista ei ole, se varta vasten sinulle kirjoitettaisiin, millainen se olisi? 


 

1 kommentti:

  1. Eksyin blogiisi mutkan kautta ekaa kertaa ja päästin vastata haasteesi koska oli aikaa:) -Laura-

    VastaaPoista