tiistai 1. toukokuuta 2012

Satiiniset huulet?

Olen esitellyt blogissani jo sekä Avonin että Oriflamen tuotteita, ja joistain syystä huomiotta on vallan jäänyt Mary Kay, jota itsekin myyn. Tässä kohdassa tahdon korostaa, että se ei vaikuta arviointeihini suuntaan eikä toiseen, vaan lupaan olla jokaisen tuotemerkin kohdalla ihan yhtä kriittinen - myös silloin, kun tuote on sellainen, jota itse myyn. 

Esittelen teille nyt Satin Lips -setin, joka sisältää siis huulikuorinnan sekä huulivoiteen. Tämän setin otan nimittäin käyttööni silloin, kun huuleni kovasti vihoittelevat. 


Kahdeksangrammaiset putkilot ovat kovin riittoisia. Kuorintaa käytetään kerrallaan noin nuppineulan pään kokoinen nokare, joka hierotaan huuliin, annetaan vaikuttaa ja pyyhitään pois. Koostumukseltaan kuorinta on voidemaista, ja voiteen seassa on erittäin pieniä kuorivia rakeita runsaasti. 


Setti lupaa hoitaa huulia tehokkaasti, ja sen nämä tuotteet kyllä tekevät. Kumpikin tuotteista on vallan mainio, vaikkakaan mitään omgwau-reaktiota en ole ainakaan itse kokenut. Kummallekin tuotteista on löydettävissä siis edullisemmat vastineet, jotka toimivat ihan yhtä hyvin. Itse asiassa rankkaisin Lushin Bubblegumin jopa paremmaksi. 


 Toivottavasti saatte kuvista selvää. Vielä hetki sitten tämäkin listaus oli ihan kirkas ja terävä, enää ei. Huokaus. 

Huulivoide sisältää aimo annoksen mineraaliöljyjä, joskaan en ole niiden suhteen fanaatikko. Itse asiassa olen huomannut pitäväni mineraaliöljyisistä huulivoiteista hyvin paljon varsinkin silloin, kun huuleni ovat erittäin kuivat. Monet luomuhuulirasvat sen sijaan olen heittänyt kaaressa roskikseen - toisaalta erinomaisia voiteita luonnonkosmetiikassakin on. 

Tämä setti on hyvä ja kiva, sellaista arjen luksusta. En kuitenkaan ostaisi tätä suositushinnoin, joka on setille niinkin korkea kuin 37 euroa. Yksittäin kummastakin putkilosta joutuu ovh-hinnaston mukaan pulittamaan 20 euroa kappale. Se on hyvästä ja riittoisastakin huulivoiteesta jo aikamoinen summa.



 

2 kommenttia:

  1. Mä olenkin juuri sopivasti etsimässä jotain t.o.i.m.i.v.a.a huulirasvaa, joten tuotahan voisikin kokeilla!
    Mulle merkitsis paljon, jos viitsisit katsoa blogini. Jos tykkäät, lukijaksi liittyminenkin on sallittua :)
    aadankynnet.blogspot.com.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa koittaa, vaikka pieni investointi tarviikin tehdä. :)
    Kiitos blogivinkistä! :)

    VastaaPoista