torstai 26. huhtikuuta 2012

Muutoksia ja oranssia silmiä

Noni. Nyt vaihtui fontti ja fontin koko, sillä kyllästyin tuon Helvetican oma-aloitteiseen muuntautumiskykyyn kesken postausten. Uskokaa pois, minä olen ne kaikki omin pikku kätösin yrittänyt säätää ihan oikeakokoisiksi, mutta ei. Tekstin koko vaihtelee jatkuvasti. Fontin nimi siis piti hyvin kutinsa. 
No niin, iloisempiin asioihin. Halusin vielä jatkaa oranssia ja korallia linjaani, joten esittelyssä oranssi silmämeikki. Tein 88-paletilla (jolle muuten tein tagin Coastal Scents, sillä suurin osa sen varmaan osaa osaa siten parhaiten yhdistää, vaikka omani ei sieltä ole tilattukaan) luomioksennuksen, jossa on oranssia ja persikkaa. 
Ihan kuin mulla ei olisi ripsiväriä tyvessä ollenkaan. Joko kuva valehtelee tai mun tarvii ruveta hinkkaamaan sitä huolellisemmin. Sitä ripsiväriä, siis. 


En muuten muokannut kuvia rajaamista lukuunottamatta yhtään. Ihana kevät ja luonnonvalo! 


Olonsa voi tuntea kotoisaksi myös kirkkaissa väreissä, vaikken vielä olisi sitä uskonut reilut pari vuotta sitten. Viihdyn voimakkaanvärisissä silmämeikeissä. Ruskeaa ehtii käyttää sielunsa kyllyydestä myöhemminkin, sanon ma. 


Nämä mätsäsivät oikein kivasti Are We There Yet -lakan kanssa ja sopivat kevääseen muutenkin oikein hyvin. Käyttäkäähän ihmiset värejä! Kesä tulee!

Kulmat: Mary Kay Brow Definer Brunette 
Rajaukset: Mary Kay Eye Liner Black
Luomiväri: 88-paletti 
Ripsiväri: Mary Kay Ultimate Mascara Black 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti