tiistai 17. huhtikuuta 2012

Plääh

Sairaana ei ole huvittanut lakata kynsiä. No, eilen huvitti. Kolmas lakkauskerta tyydytti sen verran, että lakat saivat jäädä kynsiini, vaikka koristelu oli huonosti onnistunut, värit olivat mälsät ja niin edelleen. 


Näin hempeä ja pliisu manikyyri ei vain yksinkertaisesti ole minua. Luulin keksineeni oikein hyvänkin idean vetämällä kärkilakkauksen jo puolesta välistä - no, se olisikin ehkä toisilla väreillä. Toinen hyvä idea mukamas oli hologrammilakan vetäiseminen vinottain. No, ei ollut. Hologrammilakan upeus nyt ei vain pääse oikeuksiinsa. Ajattelin pelastaa paskan dotting toolilla, mutta ei onnistunut sekään. 


Alimmaisena lakkana Dependin 18jotain, joka on siis vaalea, kahdella kerroksella täysin peittävä hiukan harmahtava laventelinen creme. Tämä on vaaleanhaalea pikkusisko kaikkien aikojen lempparilakalleni, Opin Parlez-Vous Opi?-lakalle. Puolivälistä kynttä lähtee Dependin 058, joka vaatii syvällisen dupe-analyysin Opin Color to Watch-lakan kanssa. Vinot vetäisyt on tehty Evelinen Holografic Shine-lakalla, sävy 405. Dotting toolia epäonnistuneesti kastoin Rimmelin Rock the Metal-lakkaan. 

Plääh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti