tiistai 27. maaliskuuta 2012

Päivät säteilevät jälleen!

Päätin jättää aikaisemman sekameteliblogin näivettymään niikseen ja selkeyttää homman sekä itselleni että muille. Olet siis juuri klikannut itsesi hömppäblogiin, jossa puhutaan vakavasti vain ja ainoastaan kaikesta pinnallisesta. Samalla saan toteuttaa vakavasti vinksahtanutta puoltani, jolla on pakkomielle kaikkeen kosmetiikaksi käsitettävään. Rakastan kahvia, mutta mikäli kiireaamuna pitää valita, tällään mieluummin sen asemesta, että herättäisin itseni kunnolla. Näin olen eloon ja oloon suhtautunut jo noin kymmenvuotiaasta lähtien, joten ihan noviisina en näillä vesillä uiskentele. Surullista se kylläkin on. 

ELF - Eyelid Primer

Varoituksen sanana on lausuttava, että ette näe tässä blogissa täydellisiä valokuvia tai viimeisen päälle siistittyjä kynsinauhoja. Tämä ei ole puolustuspuhe sille, että näkisitte kuvausrekvisiittana kissanhiekkalaatikon tai mädäntyneen kurkun, en minä sitä tarkoita. Tarkoitan sitä, etten omista Photoshopia ja vaikka omistaisinkin, en osaisi tehdä sillä mitään. Siksi toiseksi minä en jaksa nysvätä ja nysertää vain sen takia, että väriä on neliömillimetrin verran väärässä paikassa hiukan väärä määrä. Antakee anteeks. 

ELF - Eyelid Primer 


Tässä blogissa aion keskittyä kaikkeen, mikä minua miellyttää. En kategorisoi tätä reppanaa meikkeihin, ihonhoitoon, hajuvesiin tai kynsiin, vaan aion kerätä tänne soveltuvin osin sellaisia aineksia kuin hyvältä tuntuu. Aion tehdä tätä niin kuin hyvältä tuntuu. 


Biotherm - Skin Ergetic-seerumi

Toivotan sinut siis tervetulleeksi näiden sanojen myötä. Tämän artikkelin kissat liittyvät tapahtuneeseen ja ennen kaikkea siihen, mikä ei ainakaan helposti tapahtunut. Tunnin säätämisen jälkeen tekstin koko, riviväli tai whatever näyttää edelleen hassulta, mutten jaksa säätää enempää. Sitä paitsi se on Bloggerin vika, ei minun. 


Helmi



2 kommenttia:

  1. Hihi, kuvitus meni aivan nappiin <3

    VastaaPoista
  2. Jep! Vain kohahdus kuului, kun kuvauskohde vaihtui karvakasojen mielestä paremmaksi. :D

    VastaaPoista