tiistai 27. maaliskuuta 2012

Viisi millilitraa kymmenellä markalla

Jos voisin antaa yhden ainoan vinkin kaikille silmiään maalaville, sanoisin, että käyttäkää silmämeikinpohjustajaa. Se pelastaa - jos ei maailmaa - niin ainakin silmämeikin, useimmiten. Itse olen ollut koukussa kyseiseen valmisteeseen jo useiden vuosien ajan, enkä enää milloinkaan siitä luovu. En usko, että tässä maailmassa on ainoatakaan sellaista luomiväriä, joka voisi oikeasti toimia ilman pohjustajaa. Jos on, kuten on paljon mahdollista kuitenkin, antakaa minun olla tässä uskossa. Se on lähes ainoa oljenkorteni. 

Tällä kertaa löpisen Elfin pohjustajasta. Elfhän on halpismerkki, joka syöttää aika ajoin erinomaisia tarjouksia maailmalle jo ennestään naurettavan halpojen tuotteidensa lisäksi. Tämäkin pohjustaja nimeltään Eyelid Primer maksoi 1,70 € eli tajuuttekste, kymmenen mummonmarkkaa!  


Primer on sävyä Sheer, ja tulee tuollaisessa huulikiiltotuubin näköisessä purtilossa. Käytännössä väri on ihonvärinen. Applikaattorista minulla ei ole mitään muuta sanottavaa, kuin että koostumus on sen verran litkua, että applikaattorilla ei kannata sutata yksinään. Primer on syytä levittää luomelle sormin, ellei pidä raidoista. 


Tuote ei kuivu kauaa. Puuterin käyttäminen primerin päällä lienee makuasia, mutta minä kyllä tykkään sitä useimmiten käyttää. Mikäli puuteri jää syystä tai toisesta repertuaarista pois, lukitsen pohjustusaineen mahdollisimman ihonvärisellä luomivärillä paikoilleen, ja työstän varsinaisen värimeikin vasta tämän setin päälle. 

Elfin Eyelid Primer, kuten Elfin tuotteet yleensäkin, ovat halpoja. Hinnan perusteella voi jo arvella, että tuotteen riittoisuus ei ole hirvittävän hyvä. Ei tämänkään. Kulutin tämän aika haipakkaa loppuun, ja sekös harmitti - kyllähän minä sen ymmärrän, ettei halvalla saa paljoa, mutta jatkuvasti tyhjenevät purkit risovat ja ärsyttävät sen verran, että sijoitan mielelläni enemmän vähän riittoisampiin tuotteisiin. Katsokaas tätä: 


Viisi millilitraa eli ei paljon mitään! Vielä kun tähän syssyyn lisää sen tosiasian, ettei tuote ole riittoisaa. Kymmenmillisen UDPP:n tuhoamiseen kuluu tähän nähden noin kuusinkertainen aika, samaten Mary Kayn 8,5-grammaista Eye Primeriä ei tahdo saada loppuun ollenkaan. Tämän viisi milliä sutaisee luomilleen yllättävän nopeasti. 



Jotta ei haukkumiseksi menisi, päätin swatchata jonkun satunnaisen luomivärin ilman Elfin pohjustajaa ja pohjustajan kanssa. Ero on kyllä huomattava ja kyllä, sutaisin kumpaankin kohtaan suurin piirtein saman verran väriä. Eyelid Primer tuo pigmenttiä hienosti esiin ja pitää luomivärin ihan hyvin paikoillaan. Primer siis oikealla puolella, luonnollisesti. 

Osta siis ihmeessä, mutta osta monta kerralla. Tai osta jotain muuta, joka kestää pidempään. 

Edit. Muun muassa tämän primerin saat tilattua osoitteesta http://www.eyeslipsface.co.uk . Tilaaminen on helppoa ja postikulut kohtuulliset. Valikoimissa on sekä hittejä että huteja, mutta noilla hinnoilla ne huditkaan eivät kirpaise ihan hirveästi.



2 kommenttia:

  1. Mistäs tätä merkkiä löytyy?:)

    VastaaPoista
  2. Oh noes! Unohdin vallan mainita, mutta siis www.eyelipsface.co.uk on kaupan osoite. :)

    VastaaPoista