keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

First time stamper

Olen omistanut Bornprettystorelta tilaamani leimailulaatat jo vuoden verran, mutten ole muutamaa satunnaista kokeilua lukuun ottamatta oikein tosissani ajatellut koristelevani kynsiä leimoin. 

Nyt jokin naksahti päässäni ja kas, saimme aikaiseksi ehkä säälittävät (ette haluaisi nähdä oikeaa kättäni) mutta minun mielestäni varsin onnistuneet, suorastaan ihanat leimausyritelmät numero uno! 
 
Niin, leimaukset karvoilla, olkaapa hyvät! Jos niitä ei ilmesty kissoista, tunkee sormenpäideni nahka pumpulihöttöä näihin kuviin. Yritän ehkä jatkossa mahdollisesti olla huolellisempi. 


Perhoset on leimailtu OPI:n Are We There Yet -lakan päälle mustalla Wet'n'Wildilla, Black Creme taitaa olla lakan nimi. Samaisella mustalla tein dotting toolilla pilkkuja. Pilkut ovat vähän epäkurantteja, mutta eipä sitä nyt livekynsistä huomaa. 


Pidän hirvittävän paljon siitä kontrastista, jonka perhosen ja hempeiden pilkkujen herkkyys luovat yhdessä oranssin ja mustan rajun sävy-yhdistelmän kanssa. Minulle tulee näistä mieleen sanomalehti jostain syystä. 


Olisin voinut vain tuijotella näitä! Nämä onnistuivat kyllä tosiaan minun kynsikseni aivan erinomaisesti ja sytyttivät minussa innon leimailuun. Ehkä en saa kaikkea kohdakkain, ehkä sen saa millimetrin tarkasti kuvioita asettumaan oikeaan paikkan, ehkä kuva hieman tärähtää, mutta on näissä sentään jotain persoonallista. Tai sitten yritän vain puolustella epäkuranttia jälkeä, haha. 


Laatta on tosiaan Bornprettystoresta tilaamani fauxnad mallia m11. Perhonen pelitti kaikin puolin hyvin. Ehkäpä näitä muitakin tulee jatkossa testattua, kun pääsi alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti