sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Power Shine Flop

Elämänfilosofiani näköjään on, ettei huulimeikkejä voi koskaan olla liikaa, vaikkei niitä säntillisesti aina käyttäisikään. En nimittäin ole nainen, jonka huulet ovat aina virheettömästi punatut. Sen sijaan olen huulikiillon hutkija. 

Ostohuolettomuuteni näkyy myös siinä, etten esimerkiksi juurikaan koskaan osta Oriflamen tai Avonin meikkejä, mutta (halpojen) huulimeikkien kohdalla teen poikkeuksen. Kollegani on Oriflamen konsultti, mikä johtaa siihen, että pöydällä pyöriviin kuvastoihin tarttuu helposti. Ja yhtä helposti käy tilausnumeroiden kirjoittaminen lappuseen. 

Tällä kertaa päätin kokeilla Power Shine Glossia, joka kuvan mukaan on erittäin säkenöivä ja kivasti väriä antava huulikiilto. Tiedänhän minä, ettei kaikkeen aina kannattaisi uskoa, mutta päätin antaa 5,90 euron kappalehinnan sokaista kriittisen ajattelijan ja repäistä tilaamalla oikein kaksi eri sävyä. 
Ei olisi kannattanut. 


Sävyiksi valitsin vadelmanpunaisen Trendy Berryn, jonka ajattelin olevan hiukan samanlainen kuin aikanaan omistamani ihana Lancômen huulikiilto, jonka valmistus on jo lopetettu. Red Ovation on lämpimämpi kiilto, jonka ajattelin täydentävän valikoimaani oivasti. 


Tässä huulillani Red Ovation. Kimallepartikkeleita on, mutta siinäpä tämän kiillon ilo hyvin pitkälti. 


Trendy Berry tässä vinossa kuvassa. Eipä juuri värieroa. 


"Pieni" ihmetyksenaiheeni on tämä lärpäke, jota applikaattoriksikin kutsutaan. Siis muovia. Hyvä asia on tietysti se, ettei applikaattori tällä tavalla ime itseensä väriä sitä turhaan kuluttaen, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jäävätkin. Vaikka miten huolellisesti yritin kiilto(j)a levittää, en saanut aikaiseksi tasaista lopputulosta. 


Käytän nämä kiillot loppuun huulipunien päällä, mutta panen korvan taakse, etten enää milloinkaan näitä hanki. Näiden hinnan yhdistämällä olisin saanut varmasti jonkin kunnollisen huulituotteen. Itse asiassa tällä hetkellä mietin, palauttaisinko molemmat kiillot, sillä nämä saivat minut lähinnä kiukkuiseksi. Vaikka kiiltoa kyllä on sen verran, että huulipunan päälle nämä voi levittää säkenöimään, on niitäkin melko onnettomasti. Mitään voimakasta kiiltoa nämä eivät anna. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti