perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pikaiset pääsiäiskynnet

Pikaiset pääsiäiskynnet taiteilin keskiviikkoiltana käyttäen MIYON oranssia ja vaaleansinistä lakkaa. Mitä olisi pääsiäinen ilman pilkkuja? Ei mitään, joten otin dotting toolin kauniiseen käteen ja annoin mennä. 


Lakkojen levittyvyys oli ihan hyvä, pilkutkin syntyivät ongelmista. Tuoksusta ei enää aamulla ollut juurikaan tietoa, siihen olin pettynyt. Pikakuivattajaa olen - kuten kuvasta näkyy - vetänyt oikein ronskilla kädellä. 



Vasta lakkaamisen jälkeen tajusin, että olisin halunnut keltaista ja violettia sinisen ja oranssin asemesta. Onneksi pääsiäistä on vielä jäljellä! Töissä epäiltiin, että kynteni ovat homeessa, minä epäilen paiseruttoa. 


Iltaisin sudituissa kynsissä on se vika, etten jaksa niitä siistiä illalla saati aamulla. Keskisormessa näkyy oikein komeasti pumpulilapun jättämä vaaleanpunainen viiru, jonka hinkkasin vasta kuvan ottamisen jälkeen pois. Vielä on harjoittelemista, että saan lakan aseteltua kynnelle siististi. Kaukaahan nämä näyttävätkin siistiltä, mutta lähikuva paljastaa epätäydellisyyden. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti