lauantai 28. huhtikuuta 2012

Unia, kesärenkaita ja kynsiä

Kertokaa nyt hyvät ihmiset, mistä ihmeestä tämä johtuu, että Blogger valitsee mielivaltaisesti tekstin koon? Ja miksi tämä fontti näyttää nyt hyvältä, muttei julkaisemisen jälkeen? Miksi, oi miksi? 

Kiitos tästä terapiahetkestä, taisin päästä siitä yli. 

Blogit tulevat uniini. Näin unta, että voitin blogiarvonnassa (taas). Olin voittanut sen sillä perusteella, että osaan yhdyssanat. Voitin matkan Roomaan, omalla henkilöautollani. 

Sutaisin taas tässä yhtenä iltana kynnet. En oikein tykännyt niistä, sillä pohjalakkana käyttämäni Eveline oli surkeahkoa. Lisäksi kaksipäisten koristelulakkojeni kanssa askarteleminen ei kiinnostanut, ja mielestäni se näkyi myös lopputuloksessa. Kynteni herättivät hirvittävän paljon myönteistä huomiota, joten päätin pitää niitä muutaman päivän, ja nyt julkaista ne täälläkin. 


Näissä ei nyt ole mitään erikoista. Pohjalla se Eveline, päällä erinäisiä koristelulakkoja. 


Tykkäsin noista keltaisista pilkuista, jotka iskin keltaisen koristelulakan kynäpäällä, mutta muuten nämä olivat mielestäni vähän "plääh". 


Seuraavaksi tarvitsee ottaa auto alle ja mennä vaihdattamaan siihen kesärenkaat alle. Ehkä uskaltaa jo. Työmatkani on yhteen suuntaan hiukan vajaat 25 kilometriä, joten olen venyttänyt nastojen vaihtamista viimeiseen saakka, etten poikkea pikatieltä metsään.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti