tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ollaanko me jo siellä?

Keräilen Opeja yleensä muutama kokoelmä jälkijunassa, sillä minusta 16,20 on aika rouhea hinta kynsilakasta. Omistan kaksi normaalihintaista Opia, josta toisesta kyllä pulittaisin summan vielä uudestaankin - kyseessä on Opin You Don't Know Jacques, joka oli mielestäni jokaisen pennosen, sentin ja euron veroinen. 

Mentiin ohi aiheen, sori. Viime viikolla palkitsin itseni tohtoriseminaarista tullessani  - en siksi, että se olisi mennyt erityisen hyvin vaan siksi, että olin paikalla - piipahduksella Sokokseen. Pari lakkaa lähti mukaan. Niistä toinen on Touring America -kokoelman Are We There Yet? 


Are We There Yet on ihana sävy juuri tähän vuodenaikaan. Ei ihan puhtaan koralli vaan sellainen, josta tulee mieleen meloni. 


Laadultaan lakka on erinomainen. Peittääkseen kunnolla lakkaa tarvitsee lastata kynnelle kolme kerrosta, mutta kerrosten kuivuessa nopeasti se ei mielestäni ole ongelma. 


Ostaessani tätä lakkaa mietin, onko tämä dupe ihanalle Mediterranean Moonlightille, jonka valitsin vain tilaukseni täytteeksi viime keväänä. Onneksi valitsin, sillä MM on luottolakkani, joka ei vain petä koskaan. Voin vertailla näitä lakkoja myöhemmin, mutta tämä on puhtaampi ja samalla punaisempi kuin Mediterranean Moonlight. 

 
 Yritin parhaani mukaan saada vangittua kameralle kauniin shimmerin, jota lakassa on. Aurinkoa vasten shimmer kuultaa lakasta kauniisti, mutta kuten ylläolevissakin kuvissa, tämä näyttää kynsissa aika tavalla cremeltä, ellei ihan todella tarkkaan vahtaa. 


Toisessa valossa ja toisin silmin lakka näyttää myös melko oranssilta. Sopii minulle! Nyt otetaan pikku hiljaa kesäarsenaalit lakoissakin käyttöön ja unohdetaan kaikki synkistely. Ehkä. 

Are We There Yet liittyy vielä toiseenkin episodiin, johon blogissa palaan, mutta siitä myöhemmin... 

2 kommenttia:

  1. Ihana lakka! Muistuttaa todellapaljon I eat mainely lobsteria näin kuvien perusteella :)
    Minä ostan OPI lakkoja ainoastaan, jos ovat alennuksessa :D 16.20 € on kyllä ihan liikaa, mielestäni hinta tosin Kouvolan Sokoksessa oli jo 16.80 €... Nousee nousee hinta juu.. :S

    VastaaPoista
  2. Jep, ja I eat mainely lobster on juurikin se toinen lakka, joka mukaani Sokoksesta lähti! :D Mä mallailin niitä käsissäni pitkän aikaa, mutta totesin, että IEML on kuitenkin punaisempi ja korallimpi kuin tää - ja halusin molemmat. :D

    VastaaPoista