torstai 5. huhtikuuta 2012

What a pinkling!

Tiedättekö sen tunteen, kun löydätte jotain täydellistä? Minä koin näitä onnen tunteita nimittäin MIYO-sarjan pinkin lakan kanssa. Oi onnea, oi rakkautta! 


Nämä hanurista olevat kuvat eivät kyenneet tallettamaan tämän lakan ihanuutta. Eikä ainakaan tuoksua, nimittäin vadelman tuoksu voidaan heittää hiivattiin. Tilalle saimme kuitenkin ihanan metsämansikan! Harmikseni tuoksu ei kestänyt kynsillä kuin pari hassua päivää, ja sittenkin laimeana. En pidä siitä, että Color Clubin Wicked Sweet-lakat eivät peitä, mutta pidän siitä, että ne sentään tuoksuvat. No, kaikkea ei voi saada. 


Tänään, lakkojen oltua jo monta päivää kynsillä, oli viimeinen hetki kuvata. Jälkimmäinen kuva on siis otettu ulkona, ja vailla muokkausta. Sävyt ovat hiukan liian kylmät, mutta ihan hiukan pilkistää tuo ihana kultainen shimmer, joka kyllä sekin kului nopsaan kynneltä pois. Muutenhan pysyvyys oli varsin hyvä. 

Pari kerrosta lakkaa riitti peittämään ihan mukavasti. Kärjet kuultavat pikkuisen läpi, mutta emme anna sen haitata, sillä kukaan ei niin tarkkaan kynsiäni tiiraillut. 

Kehotan, oi pinkin ystävät: Tuhlatkaa neljä euroa tähän lakkaan. Se on ihana! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti