maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tuoksulakkoja!

Tuoksulakat kiehtovat minua äärettömän paljon. Niinpä en miettinyt sekuntia kauempaa, kun bongasin Seppälän kassalta nämä uudet tuoksulakat, joista on blogeissa jo jonkin verran ehditty jutellakin. 



Kyseessä ovat siis MIYO-lakat, joiden logon yhdennäköisyys MNY-brändiin on hätkähdyttävä. Pullojen malli on sentään eri. Molemmissa tapauksissahan nämä ovat halpoja alabrändejä (MNY on Maybellinen, näiden emoa en muista), jotka suoltavat vähän värikkäämpää kosmetiikkaa markkinoille. Ja halvalla, nämä maksoivat 3,95 euroa kappaleelta, joten koko satsi köyhdytti minua parikymppiä. 

Vasemmalla ihana vaaleansininen, jonka pitäisi tuoksua vissin trooppiselta. En osaa sanoa, kun en tiedä, miltä tropiikissa tuntuu, enkä ole haistellut kuin paperilta. Ihan kiva. 

Seuraavana violetti, josta kuva myöhemmin. Pitäisi tuoksua sireeniltä. Ei tuoksu. 

Keskellä aivan ihana pinkki, jossa mukana kultaista glitteriä. Upea, ihana! Pääsee kynsilleni seuraavaksi. Tuoksuna vissiin vadelma, taisi olla sinne päin. 

Oranssi on kaunis sävy sekin. Tuoksuna appelsiini, paperilta nuuhkittuna haistoin sitruunaisen käsitiskiaineen, eli tykkään. 

Viimeisenä kaunis vihreä, joka vastoin kaikkia ennakko-odotuksia tuoksuu kuulemma papaijalta ja ehkä joltain muultakin hedelmältä. En nyt osaa sanoa, miltä papaija tuoksuu, mutta  tämä lakka ei ainakaan tuoksu pahalta. 



Tässä lähemmässä tarkastelussa Lilac, jonka vedin tylysti Manicurist of Sevillen päälle. Kaunis sävy, joskin minulla alkaa näitä tummanvioletteja jo olla, ja olen niihin jo vähän kyllästynyt. Mua houkuttavat enemmän sävyisämmät violetit. Esimerkiksi OPIn Parlez Vous Opi? on ehkä maailman kaunein lakkasävy. Tuoksu on pikemmminkin esanssivadelmainen kuin sireeni. 


Uskoisitteko muuten, että näm kuvat olivat ihan OK, kun loin niihen Picasa-sovelluksessa viimeisen silmäyksen? Tämä Blogger taitaa raiskata kuvia ihan huolella. Pitäis varmaan vaihtaa kuvapalvelinta. Ideoita, anyone? Taitaa tuo Blogger tulla melko äkäiseen kyllä täyteenkin... 



Peittävyydestä tai laadusta muuten en nyt sano mitään, koska vedin tämän värilakan päälle. Neljällä eurolla saa tuskin ihmeitä, mutta tämä nyt ainakin toistaiseksi on toiminut ihan hyvin. Mikäli siis tuoksulakat kiinnostavat, hanki toki omasi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti