tiistai 10. huhtikuuta 2012

Keväistä kasaria

Pääsiäisestä on selvitty, muttei aivan kolhuitta: Tietokoneeni hajosi. Sinne taisi mennä kovalevy, lepää herneissä, aarteeni...

Onneksi on kuitenkin miehen kone, jolla pääsee tekemään pakolliset facebookstatuspäivitykset ja täyttämään levytilaa sadoilla ja taas sadoilla otoksilla kissoista, kynsistä ja pölypalloista. 

Olen ollut pääsiäisen kipeänä, joten mitään hurjia pääsiäismeikkejä ette saa. Saatte kuitenkin yhdet kynnet, jotka ovat kesäisen kahdeksankymmentälukulaiset. 


Alimpana lakkana Model's Ownin Lilac Dream. Sen päälle vinomanikyyri Trindin ihanalla C140-sävyllä, viivantapainen suttu on vedetty kaksipäisellä keltaisella koristelulakalla. 


Ja mikä parasta, aurinko paistaa ja kuvia on sata kertaa mukavampi ottaa ulkona. Voi jättää värisäädötkin enimmäkseen tekemättä. Blogger kyllä aika tehokkaasti raiskaa jokikisen kuvan, jonka tänne lataan, mutta turha itkeä, ellei tee asialle jotain. 

2 kommenttia:

  1. Kasaria tosiaan :) Leikkisän värikkäät. Vih, koitan mitä pikimmin päästä eroon päässäni pyörivistä haaremi-/salihousuista ja olkatoppauksista. Tupeeraituista pörröistä puhumattamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Nämä lakkaukset olisivat kyllä vaatineet Cyndi Lauperia nonstoppina. :D

      Fanitan 80-luvun musiikkia ihan tosissani ja ystäväni ovat tästä keksineet edes sen hyvän puolen, että intohimoni ko. kymmenlukuun ei näy pukeutumisessani. Vielä. :D

      Poista