sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pystybaariin violeteissans

En ole meikkisävyjen orja. Olen jo jättänyt taakseni ajat, jolloin luomivärini olivat ruskeita ja vain ruskeita. Nykyään luomiltani voi bongata mitä tahansa kullasta oksennukseen ja marjapuurosta kanaviillokkiin. Yksi on kuitenkin ylitse muiden, ja se yksi on violetti. 

Violetti sai kunnian vierailla luomillani myös eilen, kun suuntasin paikalliseen pystybaariin. Meikissä olisi ollut aineksia myös isompaan kapakkaan, mutta sen jätin väliin. 


Kehtaisin väittää, että häivyttäminen onnistui paremmin kuin miltä tässä kuvassa näyttää. Geelirajaus ei toiminut tällä kertaa parhaalla mahdollisella tavalla, tosin syy saattaa olla myös ronskissa itsevarmuudessa, jota meikkaaja muutamalta siideriltä sai. Joka tapauksessa luomivaon varjostus on vedelty ihan pikkuisella smudge-siveltimellä. Näin saan hiukan tuota liikkuvaa luomea meikissä korostettua, muutenhan se ei mulla näy. Sitten taas kulmaluulle voisin piirtää vaikka sarjakuvan, siellä on tilaa. 



Käytössä oli tällä kertaa noin sata luomivärisävyä. Hassasin ensinnäkin kaikkia Diorin Stylish Move-paletin nappeja silmiini, lisäksi kävin vähän Elfin sadan napin paletin violettirivistöllä. 


Pohjustus: Mary Kay Eye Primer 
Rajaukset: Elizabeth Arden Color Intrigue Gel Eyeliner Black,  Dior Stylish Move 
Kulmat: Mary Kay Brow Definer Brunette 
Ripsiväri: Mary Kay Ultimate Mascara Black 
Luomet: Dior Stylish Move, Elf 100-paletti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti