maanantai 16. huhtikuuta 2012

Piristystä pimeyteen

Eikä niin pimeyteenkään, vaan tähän kuolemantautiin, tuberkuloosi vai mikä lie. Paskamaista oloa ei helpota - ei tosin lisääkään - se, että valmistujaisiini mennessä päätin sujahtaa hiukan helpommin mekkooni. Neljäs päivä Nutrilett-kuuria on menossa ja sanoisinko, että jos housut eivät pyörisi jaloissa, lähtisin ottamaan kiinni porsaita ja teurastaisin ne omin käsin. Ja söisin. 

Ihanaa piristystä viime viikolla kotiini toi paketti, jonka lähettäjänä on loistavan Nonnula-blogin ihana Nonnu! Voittaa päräytin Nonnun järjestämässä arvonnassa, tarkemmin kommenttikilpailussa. 

Kuva ei on huono, mutta kertonee tärkeimmän, eli palkinnon sisällön: 


Kirjoitan jokaisesta tuotteesta erikseen ja tarkemmin myöhemmin, mutta paketista paljastui siis iiiiiihana ja syötävän tuoksuinen Victoria's Secretin suihkugeeli, Avonin kynsilakkoja aivan mielettömän upeissä sävyissä, Avonin kynsilakanpoistoaine sekä ylläribonuksena mansikantuoksuinen vartalonkuorinta. 

Tästä paketista tuli hyvä mieli! 

2 kommenttia:

  1. :) jään odottelemaan sun tuomioita näistä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä ryhdyn tuomioistuimeksi heti, kun MALTAN avata tuon suihkugeelin! :D Lakanpoistoainetta on tullut jo käytettyä, se on tosi hyvää ja hyväntuoksuista tavaraa! :)

    VastaaPoista